Uw kind aanmelden

U bent op zoek naar een school voor uw kind?

 

U bent bij ons van harte welkom! U neemt met de directie telefonisch of per mail contact op. U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek geven we informatie over de schoolorganisatie, onderwijsinhoudelijke aspecten en doelstellingen van de school. U kunt natuurlijk ook uw eigen vragen stellen. Aan het einde van het gesprek vindt een rondleiding plaats door het gebouw, zodat u een beetje sfeer kunt proeven. Er bestaat tevens de mogelijkheid om een moment in de groep te komen kijken; hiervoor wordt dan een afspraak gemaakt met de betreffende leerkracht. Wij raden ouders aan om op meerdere scholen een kijkje te nemen om een zo goed mogelijk beeld te vormen en vervolgens een bewuste keuze te maken.

 

Als U de keuze maakt om uw kind in onze school te laten instromen, moet u een aanmeldingsformulier invullen. Dit formulier wordt tijdens het kennismakingsgesprek verstrekt.

 

Aanname

Zo'n 2 maanden voordat het kind 4 jaar wordt, wordt u benaderd om afspraken te maken over de "wendagen".
De gewenning aan de school kan zo aan elk individueel kind aangepast worden. Wanneer het kind 4 jaar is, kan het instromen. De kinderen stromen in principe in op de dag dat ze jarig zijn.

 

Ouders van kinderen die tussentijds instromen, zij-instromers, zullen schriftelijk of telefonisch bericht ontvangen over de plaatsing in onze school. Uiteraard zijn ook deze kinderen welkom voor een of meerdere wendagen.

 

Klik hier voor de contactinformatie.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren